donderdag 30 oktober 2014

Lunch & Learn Network op 26 februari 2015

Tips en advies over hoe een (kleine) KMO "zijn" relatie met de pers kan opbouwen en onderhouden, dat is het onderwerp van de eerste LLN voor 2015.

Zoals steeds gaat het event door in ' Krekelhof, Rechterstraat 6 te 3511 Kuringen. U bent welkom vanaf 11.45 met een glaasje cava, starten om 12.00 uur stipt en we eindigen om 14.00 uur.

Naast de lunch en de presentatie, krijgt u de gelegenheid uzelf voor te stellen en eventueel een vraag te stellen. Dat zoekvragen stellen de moeite loont, bevestigde Irene (www.insensis.be): zij kreeg 2 adressen van Vlamingen in Lyon. Voor Yasmina (www.foliadesign.be) was L&LN het eerste netwerkevent en zij kreeg meteen de vraag voor een samenwerking van een andere deelnemer.

Wilt u graag deelnemen, stuur een email naar marc@marc-eting.be met vermelding van facturatieadres en BTWnummer.

Deelnamekost bedraagt 50,- euro + BTW en daarvoor krijgt u een lekkere lunch, de kans om uzelf en uw bedrijf kort voor te stellen, een vraag te stellen, te netwerken en om iets bij te leren.

Tot de 26 februari!
Men zegge het voort...

Auteur

Mijn foto

Als laatbloeier gestart met MARC-eTING. De bedoeling is om kleine en grotere KMO's bij te staan met het opstellen van hun marketingplan. Eenmaal de richting bepaald is, help ik mee met de realisatie van de diverse marketing- en communicatieactiviteiten. "Meten" en "testen" behoren ontegensprekelijk tot deze activiteiten. Starters zijn eveneens welkom om samen hun marketingplan uit te werken.