donderdag 8 januari 2015

"Meer omzet/Minder stress" - MarCom-plan - Unizo Ondernemersforum 2015

Het nieuwe jaar 2015 is gestart. Nog enkele recepties in januari en alles draait weer op volle toeren. Maar... staat "de bedrijfs-GPS" reeds ingesteld? Voor welke doelstellingen gaat u? Wordt het "meer omzet" of "meer nieuwe klanten" of "het lanceren van een nieuw product/dienst"?

Zonder twijfel bruist u van de ambitie en heeft u alles gepland... in uw hoofd. De ervaring leert echter dat we allemaal, tamelijk snel, in oude gewoontes vervallen. Voor u het weet, slokken de dagelijkse bekommernissen u op met als gevolg: geen planning en geen verandering.

Grijp daarom nu de kans om het dit jaar ANDERS te doen. Meld u aan voor de groep "Marketing en communicatie voor de kleine onderneming". Als peter van deze groep ondernemers (2de jaar) werken we samen aan uw marketing- en communicatieplan. Interactief met de andere deelnemers en experten bespreken we de diverse bouwelementen van een marketingplan en kan u uw vragen en uitdagingen toetsen aan de buitenwereld.

Unizo Ondernemersforum betekent 10 sessies gespreid over 2015. Iedere sessie wordt voorafgegaan door een lekkere maaltijd en u krijgt ruim de mogelijkheid om te netwerken.
Locatie: Orangerie 't Krekelhof te Kuringen.

Ontvangt u graag meer informatie, kom naar de infoavond maandag 12/1 van 19 tot 20 uur in 't Krekelhof. Praktisch: Unizo

Wenst u even met "uw peter" te spreken, stuur een mailtje. Succes! Marc

Auteur

Mijn foto

Als laatbloeier gestart met MARC-eTING. De bedoeling is om kleine en grotere KMO's bij te staan met het opstellen van hun marketingplan. Eenmaal de richting bepaald is, help ik mee met de realisatie van de diverse marketing- en communicatieactiviteiten. "Meten" en "testen" behoren ontegensprekelijk tot deze activiteiten. Starters zijn eveneens welkom om samen hun marketingplan uit te werken.